Af Kirsten Moth

Tidligere Rumbles-ejer i dyb gæld: “Jeg havde ikke forventet så stor grådighed”

Burgerkæden Rumbles’s konkurs slæber et spor af kreditorer efter sig, der nu vil have sagen for retten igen. Tidligere ejer Michael Slass gik i protest før konkurs, som han mener var planlagt af den nye ejer.

ERHVERV: Da burgerkæden Rumbles, der blandt andet driver restaurant i Helsingør, gik konkurs sidst i august, var kædens tilsammen fire restauranter allerede blevet solgt videre til en samlet sum af 438.400 kroner til et nyt selskab, Selskabet af august 2019 ApS, som nu driver burgerkæden videre.

Artiklen sidst ændret: 22. oktober 2019 11:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu