Fredagskampe er et hit: Sender alle på en god weekend


Af Helsingør Dagblad

Foto: Claus Birch

I Danmark og i stort set alle andre dele af det europæiske fodboldkort er fredagskamp et bandeord, som kun de “onde” TV-stationer med pengeinteresser har glæde af. Sådan er det bare ikke i 2. division, for der er ingen TV-penge. I Helsingør har man taget de såkaldte fredagskampe til sig, og cheftræner i klubben Morten Eskesen har da også svært ved at skjule sin begejstring over kampene, der indtil videre har sendt publikum, trænere og spillere på en god weekend.

Tidligere var trænere og ikke mindst spillerne fra FC Helsingør tvivlsomme på hjemmekampe, men i dag viser det sig, at det er en stor fordel for holdet at spille de afgørende kampe på fredage, lyder det fra Eskesen.

Fredag aften møder FC Helsingør oprykkerne fra FA 2000.

Artiklen sidst ændret: 24. november 2019 09:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018