Foto: Claus Birch

Af Helsingør Dagblad

Fredagskampe er et hit: Sender alle på en god weekend

I Danmark og i stort set alle andre dele af det europæiske fodboldkort er fredagskamp et bandeord, som kun de “onde” TV-stationer med pengeinteresser har glæde af. Sådan er det bare ikke i 2. division, for der er ingen TV-penge. I Helsingør har man taget de såkaldte fredagskampe til sig, og cheftræner i klubben Morten Eskesen har da også svært ved at skjule sin begejstring over kampene, der indtil videre har sendt publikum, trænere og spillere på en god weekend.

Tidligere var trænere og ikke mindst spillerne fra FC Helsingør tvivlsomme på hjemmekampe, men i dag viser det sig, at det er en stor fordel for holdet at spille de afgørende kampe på fredage, lyder det fra Eskesen.

Fredag aften møder FC Helsingør oprykkerne fra FA 2000.

Artiklen sidst ændret: 24. oktober 2019 16:17

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du lægge øre til et nyt kunstværk foran sundhedshuset?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu