FA 2000-træner ikke i tvivl:FC Helsingør rykker op


Af Andreas Mayerhofer

FA 2000 fik kærligheden at føle, da oprykkerne gæstede Helsingør Stadion i fredags. Kunstgræsset bliver underlag for 1. divisions-kampe næste år, mener Frederiksberg-holdets træner. Foto: Torben Sørensen

Efter et point i det første møde med FC Helsingør fik FA 2000 ørerne i maskinen fredag aften, da Frederiksberg-holdet tabte 0-4 på Helsingør Stadion. Oprykkernes træner slår fast, at FCH hører til i 1. division.

FODBOLD: Fredag aften slog FC Helsingør endnu engang fast, at hjemme på kunstgræsset er der ikke nogen i 2. division, som matcher nedrykkerne.

De gjorde kort proces mod FA 2000, der tilmed var kommet til Helsingør med et hårdt afbudsplaget hold. Derfor tog det heller ikke Morten Eskesens tropper mere end en fjerdel af kampen at lukke og slukke for spændingen i opgøret.

Artiklen sidst ændret: 28. oktober 2019 12:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018