Af Andreas Mayerhofer

Sponsorer er vilde med FC Helsingør

På trods af to nedrykninger har FC Helsingør fortsat stor opbakning i sponsorkredsen, der trods faldet fra Superliga til 2. division fortsat tiltrækker nye såkaldte samarbejdspartnere til klubben, der i øjeblikket søger en ny hovedsponsor fra årsskiftet.

FODBOLD: Gennem efterårets hjemmekampe har gæsterne på det nye stadion i Helsingør kunne se en sponsorlounge, der i takt med de mange sejre er blevet stadig mere fyldt fra uge til uge. Selvom vejret har været rædderligt, og Vild med Dans har kørt over skærmen hjemme i stuen, er både stadion og lounge blevet fyldt godt op fredag efter fredag aften.

Artiklen sidst ændret: 6. november 2019 10:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu