Beton faldt ned på kystbanetoget


Af Helsingør Dagblad

Hele sporarealet omkring Svanemøllen blev spærret af i nogle timer. Foto: Lars Johannessen

Politiet lukkede alle skinner mellem Hellerup og Østerport både eftermiddag og aften.

TRANSPORT: Beton fra en bro ved Svanemøllen Station faldt torsdag eftermiddag ved 15-tiden ned på kystbanetog, og det standsede al trafik omkring stedet i nogle timer. På Kystbanen blev togene vendt hele resten af dagen.

Det var ikke stenkast

I første omgang forlød det, at der var kastet med sten mod kystbanetoget ved Svanemøllen, men efter fundet af betonstykker og et hul i broens “loft” over kystbaneskinnerne har man koncentreret sig om at få bekræftet, at betonen kom fra dette hul – og finde ud af, hvordan skaden kunne ske.

Ved redaktionens slutning er man endnu ikke klar til at oplyse, om der bliver normal drift på Kystbanen fredag. DSB og Banedanmark opfordrer til, at man holder sig informeret via Rejseplanen, og samlet information om driftsforstyrrelser finder man på dsb.dk.

Artiklen sidst ændret: 7. november 2019 20:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018