Foto: Lars Johannessen

Af Kirsten Moth

Et nyt kajanlæg er kun i udviklingsfasen

Helsingørs havnechef Jesper Schrøder har sendt en pressemeddelelse til Helsingør Dagblad, hvor han beklager sin kommunikation i forbindelse med debatten om en krydstogtkaj. Her kan du læse Jesper Schrøders indlæg:

Dagspressen og Facebook har i langt tid været fyldt med debatindlæg, der antager, at Helsingør Kommunes politikere opererer med en skjult dagsorden om at etablere et nyt kajanlæg syd for ForSea-færgerne, uden reel borgerindflydelse og dialog med borgerne i Helsingør Kommune.

Artiklen sidst ændret: 7. november 2019 16:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu