Et nyt kajanlæg er kun i udviklingsfasen


Af Kirsten Moth

Foto: Lars Johannessen

Helsingørs havnechef Jesper Schrøder har sendt en pressemeddelelse til Helsingør Dagblad, hvor han beklager sin kommunikation i forbindelse med debatten om en krydstogtkaj. Her kan du læse Jesper Schrøders indlæg:

Dagspressen og Facebook har i langt tid været fyldt med debatindlæg, der antager, at Helsingør Kommunes politikere opererer med en skjult dagsorden om at etablere et nyt kajanlæg syd for ForSea-færgerne, uden reel borgerindflydelse og dialog med borgerne i Helsingør Kommune.

Artiklen sidst ændret: 7. december 2019 16:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018