Havnechefen beklager: “Jeg tager det fulde ansvar”


Af Kirsten Moth

Debatten om en mulig ny krydstogtkaj i Helsingør er kørt af sporet. I en usædvanlig meddelelse går Helsingørs havnechef Jesper Schrøder ud og beklager, at han ikke for længst har sagt tydeligere, at kajanlægget ikke er vedtaget, men befinder sig i en udviklingsfase.

HELSINGØR HAVNE: – Jeg beklager, at mange har fået den opfattelse, at kajprojektet i Helsingør omgår den demokratiske proces. Det er på ingen måde tilfældet. Der bliver ikke bygget en krydstogtkaj i løbet af en nat. Og jeg er ked af, at politikerne bliver fremstillet som nogle, der vil føre Helsingørs borgere bag lyset.

Artiklen sidst ændret: 7. december 2019 15:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018