Kommunen kræver: Vinduer for 500.000 kroner skal skrottes


Af Jesper Munch Nielsen

Det er vinduerne på 1. og 2. sal, der er en såkaldt alu-træ-løsning med aluminium ud mod gaden, træ ind mod stuen. Det går ikke i bykernen, påpeger kommunen. Men I har selv givet tilladelse til det, påstår ejernes advokat. Det er ikke korrekt, konstaterer kommunen. Foto: Torben Sørensen

Ejerforeningen mener, at kommunen har godkendt ulovlige vinduer i bevaringsværdig Stengade-bygning. Kommunen afviser.

HELSINGØR: I Stengade 23 til 25 ligger Imerco-forretningen, hvor man godt kan vinduesshoppe her før jul. Men går man et par skridt tilbage og ser på bygningens vinduer på 1. og 2. sal, vil man se årsagen til en strid mellem Helsingør Kommune og ejerforeningen.

Der er to rækker vinduer med 14 i hver – til en samlet værdi af over en halv million kroner. Og det er såmænd ikke glasset i vinduerne, men det udenom, som kommunen og ejerne er i indædt kamp om – nemlig vinduesrammerne.

Artiklen sidst ændret: 7. november 2019 19:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018