Af Jesper Munch Nielsen

Vil bygge boliger i Hornbæk-tårn

Tre lejligheder er der plads til på Sauntevej, mener ansøgeren.

HORNBÆK: Kan man få en vandskade, hvis man bor i et vandtårn? Kan fugt i kælderen være et problem? Der er mange spørgsmål at stille, hvis Helsingør Byråds udvalg for by, plan og miljø om få dage siger ja til en ansøgning om at etablere boliger i vandtårnet på Sauntevej i Hornbæk.

Opmærksomme læsere vil måske kunne huske, at samme udvalg tidligere i år gav grønt lys til, at embedsmændene gik i gang med et forslag til en lokalplan for hotel- og ferielejligheder i vandtårnet. Men den idé holdt tilsyneladende ikke vand. Så nu er projektmagerne kommet med en anden idé – nemlig at indrette regulære boliger i vandtårnet.

Artiklen sidst ændret: 7. november 2019 13:44

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu