Klumme: Hvem er jeg egentlig?


Af Josephine Vedel

Redaktionschef Josephine Vedel.

Næste år skal min store dreng, Viggo, begynde i skolen. Det er pudsigt! For det føles som for ganske nyligt, at han voksede fra ingenting til et lille menneske i min mave. Jeg husker stadig hvert sekund af hans fødsel, og jeg har krystalklare minder fra hans udvikling som en hjælpeløs lille klump til, at han selv kunne rulle rundt på maven, spise rigtig mad, gå og tale, cykle, have venner og alt det der.

I mit liv er der bare ikke sket så meget andet af betydning, så det føles ikke som særlig lang tid siden, at graviditetstesten var positiv.

Artiklen sidst ændret: 4. marts 2020 13:23

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018