Lucas Haren: Sejre er meget vigtigere end mål


Af Andreas Mayerhofer

Lucas Haren har endnu ikke scoret for FC Helsingør, men det er blevet til masser af assist og en hel masse point i efteråret, og det er okay for kantspilleren, der dog indrømmer, at han savner fornemmelsen af at score. Foto: Torben Sørensen

2. divisions ukronede assistkonge, Lucas Haren, har endnu ikke selv fået netmaskerne til at blafre for FC Helsingør. Målene skal nok komme, bedyrer han, men pointene er den altoverskyggende prioritet.

FODBOLD: Stort set hver kamp har Lucas Haren næstsidste fod på en scoring, men det er endnu ikke blevet til en scoring for FC Helsingør i det år, som den lynhurtige kantspiller har været i FC Helsingør, selvom det har været tæt på nogle gange.

Artiklen sidst ændret: 8. november 2019 05:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018