Tre børn blev sendt hjem til deres forældre efter at have været på spøgelsesjagt her i det gamle Helsingør Hospital. Foto: Torben Sørensen

Af Niels Berg

Politiet skældte ud: Unge jagtede spøgelser på hospitalet

HELSINGØR: Intet ægger børns fantasi som en stor, forladt bygning. Her er der store chancer for at støde på et spøgelse. Det var da også den forestilling en purung trio gemte sig bag, da de blev passet op af politiet i torsdags. Klokken 15.51 i fik politiet nemlig anmeldelse om, at der muligvis var gang i et indbrud i det gamle hospital på Esrumvej.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de tre meget unge personer blev truffet. De forklarede, at de var på stedet for at se, om det spøgte, og de fik derfor en kraftig formaning af patruljen, hvorefter deres forældre blev kontaktet.

berg

Artiklen sidst ændret: 8. november 2019 11:58

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du lægge øre til et nyt kunstværk foran sundhedshuset?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu