HD rejser i forvejen: “Uden opbakning fra lokalområdet og politikerne var det her aldrig blevet til noget”


Af Kirsten Moth

1000 nye arbejdspladser vil der være skabt, når udbygningen af havnen er gennemført. Her satser man ikke på krydstogtturismen, men de maritime erhverv. Det fortæller Jeppe Høgenhaug, maritim chef i Frederikshavn Havn.

HAVNEN: En kæmpe havneudvidelse på 500.000 kvadratmeter og med en 1000 meter lang ny kaj med 14 meters vanddybde har fokus på erhverv med recycling, bulkfaciliteter og olietankanlæg til marinediesel, men ikke på krydstogtskibe. I Frederikshavn Havn har man valgt at pleje og styrke den eksisterende turisme, færgehavn og erhvervs-aktiviteter, hvor 1,8 millioner turister årligt strømmer ud og ind af havnen på grund af Stena Lines forbindelse til Gøteborg, samt færgeforbindelse til Læsø og Oslo.

Artiklen sidst ændret: 10. november 2019 05:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018