Vinterbadning drukner i succes: Hundredevis på ventelister til det kolde gys


Af Kirsten Moth

– Det går mig virkelig på, at vi skal sige nej til så mange, når man ser, hvordan folk stråler, når de kommer op af vandet, siger formand for Snekkersten Badelaug, Bo Rathsach. Medlemstallet i badelaugene i Helsingør Kommune er eksploderet de sidste to-tre år og alle steder er der nu lukket for tilgang.

VINTERBADNING: Det kolde gys og den varme saunagus er blevet så populært, så alle vinterbadelaug i Helsingør Kommune nu melder om lange ventelister og flere års ventetid på at kunne optage nye medlemmer.

Artiklen sidst ændret: 10. november 2019 13:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018