Af Kirsten Moth

“Livet har været så smertefuldt, så mange af disse mennesker har glemt alt”

Om kort tid udkommer bogen om værestedet Klubben i Helsingør, der i år fylder 25 år, samtidig med, at det nu skal lukkes i sin nuværende form. For forfatteren, socialpædagog Christian Huusom, er det en dybt bevægende opgave at lytte til de mange livshistorier.

HELSINGØR: – Mange kan jeg huske fra gaden. Jeg har set deres ansigter. Set dem kæmpe sig igennem og klynge sig til livet. Og nu møder jeg dem her. Sidder foran dem og får lov til at stille spørgsmål til deres liv, som ofte har været så smertefuldt, så de har fortrængt det og intet kan komme i tanke om.

Artiklen sidst ændret: 20. november 2019 14:49

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu