Alle kender Per Pedel


Af Tine Zedeler

Det er 11 år siden, at Per Wittendorff Andersen blev ansat i et skånejob som pedelmedhjælper på Espergærde Gymnasium og HF. Det har været en stor gevinst, fortæller hans kollega Ole Jensen. – Når Per siger noget, lytter eleverne til det på en helt anden måde, end når vi andre gør.

ESPERGÆRDE: Der er nogle mennesker, der har en evne til at sætte et aftryk på omgivelserne i særlig grad og få det bedste frem i de fleste. Den evne har 44-årige Per Wittendorff Andersen, i daglig tale kaldet Per Pedel.

Artiklen sidst ændret: 22. december 2019 19:07

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018