Af Tine Zedeler

Rapport: Klubber i udsatte boligområder er med til at ruste børn og unge til fremtiden

En ny undersøgelse fra Danmarks Pædagogiske Universitet viser, at de socialpædagogiske klubber Tetriz i Nøjsomhed og Cube ved Vapnagaard har en positiv indvirkning på de børn og unge, der kommer der. Det glæder formanden for kommunens børne og uddannelsesudvalg.

HELSINGØR: Klubber i udsatte boligområder spiller en nøglerolle i at forebygge kriminalitet blandt børn og unge. Det er én af hovedkonklusionerne i en rapport fra Danmarks Pædagogiske Universitet Aarhus som som udkom i oktober måned, hvor det pædagogiske arbejde i blandt andre fritids- og ungdomsklubberne Cube i Vapnagaard og Tetriz i Nøjsomhed har været under lup.

Artiklen sidst ændret: 29. november 2019 19:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu