Formand: Det er i forvejen dyrt for håndværksmestre at have lærlinge


Af Tine Zedeler

Det er svært at klandre håndværksmestrene for at sige nej til voksenlærlinge uden tilskud, mener Jacob Runge Olsen, formand for Erhvervs- og Industriforeningen Helsingør. Den lokale tømrermester Flemming Nøraa påpeger, at det ikke kun handler om økonomi.

HELSINGØR: Formanden for Erhvervs- og Industriforening Helsingør Jacob Runge Olsen har stor forståelse for Mikkel Rasmussens opråb i forbindelse med vanskelighederne ved at finde en læreplads som tømrer, som er omtalt i en artikel i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 30. november 2019 05:45

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018