Af Tine Zedeler

Formand: Det er i forvejen dyrt for håndværksmestre at have lærlinge

Det er svært at klandre håndværksmestrene for at sige nej til voksenlærlinge uden tilskud, mener Jacob Runge Olsen, formand for Erhvervs- og Industriforeningen Helsingør. Den lokale tømrermester Flemming Nøraa påpeger, at det ikke kun handler om økonomi.

HELSINGØR: Formanden for Erhvervs- og Industriforening Helsingør Jacob Runge Olsen har stor forståelse for Mikkel Rasmussens opråb i forbindelse med vanskelighederne ved at finde en læreplads som tømrer, som er omtalt i en artikel i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 30. november 2019 05:45

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu