Af Tine Zedeler

Regler spænder ben for læreplads: Jeg har prøvet alt

38-årige Mikkel Rasmussen fra Helsingør er havnet i en situation, han ikke havde forventet, da han i august måned i år gik i gang med sin drømmeuddannelse som tømrer. – Arbejdsgiverne synes, jeg er for dyr at have i praktik. Jeg opfylder ikke betingelserne for at få et løntilskud som voksenlærling, fortæller han.

HELSINGØR: Mikkel Rasmussen er uddannet og har i mange år arbejdet indenfor kontorbranchen. I august indledte han et nyt kapitel i sit liv, da han startede på tømreruddannelsen på Erhvervsskolen Nordsjællands skole i Hillerød.

Artiklen sidst ændret: 30. november 2019 05:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu