Drama på Gurrevej: Stak ild til knallert


Af Niels Berg

Brandvæsenet fik hurtigt slukket knallertbranden her ved huset på Gurrevej. Foto: Torben Sørensen

Storudrykning til husspektakler på Gurrevej, hvor der var meldt om molotovcocktails og knive.

HELSINGØR: Politipatruljer, ambulancer og brandslukningskøretøjer fra Helsingør Kommunes Beredskab rykkede søndag ved 18-tiden ud til en adresse på Gurrevej i Helsingør. Der var meldt om husspektakler på stedet, og anmelderne berettede om både molotovcocktails og knive.

Men da beredskab og politi nåede frem begrænsede dramaet sig til ild i en knallert. Det stod til gengæld i husets carport, og der var risiko for at ilden kunne brede sig. Men det lykkedes hurtigt brandvæsenet at få bugt med knallertbranden inden det skete.

Artiklen sidst ændret: 1. december 2019 19:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018