(Foto: Lars Johannessen)

Af Dorthe Carlsen

Leder: Et strammere el-greb

Heldigvis er Helsingør Kommune begyndt at kigge potentielle kommende restauratører i sømmene, inden de for alvor kan sætte gang i gryder, potter og pander og invitere gæster indenfor. Vi så det sidst omkring Spisehuset på Kulturværftet. I forlængelse af første udmelding om, hvem, der havde vundet udbuddet på spisehuset på Kulturværftet, kom der en kontraordre. Efter en nøjere granskning af de indsendte økonomiske forudsætninger, faldt casen fra hinanden.

Artiklen sidst ændret: 2. december 2019 10:40

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu