Af Kirsten Moth

Mor bestemmer: Det er ikke “fint” nok at blive håndværker

Forældrene bærer en stor del af ansvaret for, at de unge går uden om håndværker-uddannelserne, mener Kim Dahl Eriksen, tømrer- og snedkermester og indehaver af firmaet Hamlet i Helsingør. Lærlinge og kvalificeret arbejdskraft er en stor mangelvare.

ERHVERV: – Det er mor, vi skal have fat i. For det er forældrene, der siger til deres børn, at de skal i gymnasiet og have en akademisk uddannelse, og at en håndværkeruddannelse ikke er god nok til deres børn.

Artiklen sidst ændret: 2. december 2019 09:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu