Jesper Dahl er fortid i NH, når denne sæson er spillet færdig. Det er endnu ikke offentliggjort, hvilken klub, der er tale om. Foto: Lars Johannessen

Af Andreas Mayerhofer

Nordsjælland-profil skifter til sommer

Jesper Dahl skifter fra Nordsjælland Håndbold til en unavngiven dansk topklub.

HÅNDBOLD: Efter tre sæsoner i Nordsjælland Håndbold skifter højrebacken Jesper Dahl til en “dansk topklub”. Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor det ikke beskrives nærmere, hvilken klub der er tale om. Skiftet effektueres efter indeværende sæson.

Hans storebror og cheftræner Simon Dahl siger således om skiftet:

– Vi græder med det ene øje og smiler med det andet. Jesper har fra dag ét haft en stor rolle hos os såvel i kampe som til træningerne, hvor han altid har gået forrest, ydet en kæmpe indsats og bidraget og beriget os med en stor passion for spillet.

– Det er et stort hul, der skal udfyldes, som vi er fuldt i gang med, men mest af alt er vi stolte over, at vi nok engang er lykkes med at udvikle en spiller, der nu er klar til at tage et step op til næste skridt i sin karriere, fortsætter Simon Dahl i meddelelsen.

Uanset hvordan det går det hårdt pressede Nordsjælland-mandskab, som lige nu er isoleret i bunden af ligaen, så fortsætter den 190 centimeter høje og 90 kilo tunge back altså med håndbold på højeste niveau i sæsonen 2020-2021.

– Nordsjælland Håndbold er et fantastisk sted for en ung håndboldspiller, der gerne vil rykke sig yderligere. Det har de efterhånden bevist mange gange. Jeg er taknemmelig for den rejse, vi sammen har været på lige fra slutsspilseventyret til nedrykningsdramaet vi befinder os i pt. Det er alt sammen noget, der har modnet mig håndboldmæssigt såvel som personligt, udtaler Jesper Dahl.

Jesper Dahl har i første omgang en halv sæson, hvor der står redning på programmet:

– Det her projekt fortjener et hold i den bedste række, og når jeg dagligt ser på de unge talenter der er i truppen, så er der så meget uforløst potientiale, som jeg synes er ligaen værdigt, siger spilleren, der stammer fra Hvide Sande og kom til NH fra Skjern.

anma

Artiklen sidst ændret: 3. december 2019 16:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu