Musikken har været et omdrejningspunkt i Henrik Hansens liv.

Af Jesper Munch Nielsen

Her banker et varmt hjerte

Aktiv helsingoraner fylder 60 år mandag den 9. december.

FØDSELSDAG: C.V.’et fortæller det meget tydeligt. Henrik Hansen fra Helsingør, der fylder 60 år på mandag den 9. december, er en mand, der kan meget og blander sig i meget. Så han har været vidt omkring i arbejdslivet, men kun steder, hvor han har kunnet have hjertet med. Et hjerte, der banker rødt.

For nu at begynde med Henrik Hansens konkret bankende hjerte har det stillet sig i vejen for den helt store fødselsdagsfestivitas. Forleden fik Henrik Hansen en bypass med mere, så den kommende tid står på rekreation og afslapning. Det er velfortjent, for der har været fuld fart på arbejdet og livet ellers.

Artiklen sidst ændret: 7. december 2019 08:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu