Af Tine Zedeler

Rektor: Vi kan ikke forbyde julekalender, men vi kan godt tale om værdier

Rektor for Espergærde Gymnasium og HF Henrik Boberg Bæch vil på den kommende morgensamling tale med skolens elever om den digitale julekalender, som elever på skolen står bag. – Jeg vil gerne sætte spørgsmålstegn ved, om det her er de rigtige værdier, forklarer han.

ESPERGÆRDE: Den digitale julekalender, som er omtalt i dagens avis, giver ikke anledning til, at gymnasiets rektor Henrik Boberg Bæch vil ty til dundertale for eleverne. Men det er et emne, han vil rejse på den kommende morgensamling i næste uge.

Artiklen sidst ændret: 7. december 2019 07:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu