Af Jesper Munch Nielsen

Tæt på Kiær: “Børn åbner nye døre i livet og hjertet”

Helsingørs borgmester fylder 50 år på tirsdag. Her fortæller politikeren om alder, passion og problemer, om livet og lykken.

Alder og børnene

– Når jeg er i nuet, så er alderen ikke noget, jeg tænker over. Men når jeg nu runder et skarpt hjørne, så tænker jeg ‘WHAT, rammer jeg det tal nu, som jeg for 25 år siden sagde, at det er først om 1.000 år’? Jeg føler mig jo slet ikke anderledes. Jojo, man er blevet mange erfaringer rigere og klogere, fordi man lærer af sine fejl. Men jeg føler mig jo ikke anderledes som sådan.

Artiklen sidst ændret: 7. december 2019 06:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu