Af Tine Zedeler

Tidligere elev: Julekalender er udtryk for en snobbet popularitetskultur

En ny digital julekalender om elever på Espergærde Gymna­sium og HF er stærkt kritisabel, mener 18-årige Malte Larsen, som selv er tidligere elev på skolen. EG’s elevrådsformand Hannah Wagner ­Høegh er heller ikke begejstret for julekalenderen, men hun kan ikke genkende kritikken af kulturen.

ESPERGÆRDE: Tidligere elev på Espergærde Gymnasium og HF Malte Larsen, som i dag går i 3.g på Helsingør Gymnasium, er fortørnet over en ny digital julekalender, som elever på Espergærde Gymnasium og HF står bag, som man kan følge på det sociale medie Instagram, hvor der hver dag i december måned bliver bragt et foto og en tekst om en elev på gymnasiet.

Artiklen sidst ændret: 7. december 2019 07:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu