Nu må der bygges ved Hornbæk Havn og Nordhavnen


Af Kirsten Moth

Miljøminister Lea Wermelin har netop helt eller delvist ophævet strandbeskyttelsen på 111 lokationer i hele landet, så kommuneren får mulighed for at bygge et vandrerhjem, en butik eller en restaurant.

HAVNELIV: Hornbæk Havn og Nordhavnen i Helsingør hører med til de ialt 111 danske havne, der netop har fået tilladelse til at bygge ved eller på havnen. Det er miljøminister Lea Wermelins udmelding om, at hun helt eller delvist har ophævet den såkaldte strandbeskyttelse på de 111 lokationer i Danmark, blandt andet ved Hornbæk Havn og Nordhavnen i Helsingør, der kommer til at skabe større frihed for havnene og kommunerne til at bygge.

Artiklen sidst ændret: 12. januar 2020 15:23

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018