Snart klar til indvielsen af Helsingørs første padeltennis- og indoor golfcenter på Industrivej. Fra venstre ses Simon Elleskov, der ejer hallerne, to glade sønner og en datter, direktør og medejer af centret, golfspiller Mads Vibe-Hastrup og medejer Leif Olsen, direktør og indehaver af Havemøbelland. Foto: Lars Johannessen

Af Kirsten Moth

Gamle fabrikshaller får nyt liv: Sportsmekka på Industrivej

– Jeg er optaget af, at vi kan bruge hallerne til noget meget sjovere end lager, siger Simon Elleskov, direktør i det hurtigt voksende Servicefirma Renell i Helsingør, der har købt hallerne på Industrivej.

HELSINGØR: En indoor multipark bliver muligvis en realitet i de høje, rå fabrikshaller på Industrivej 10 i Helsingør, der indtil for nylig har stået stille og tomme. Det er Servicefirmaet Renell i Helsingør, der nu ejer hallerne, efter de tidligere ejere, virksomheden Greentex, har stoppet produktionen.

Artiklen sidst ændret: 13. december 2019 16:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu