Politiet: Vi gør, hvad vi kan


Af Niels Berg

Mange lokale køreskoleelever er strandet i uddannelsen, fordi der er mangel på teoriprøvetider i Helsingør. Foto: Ritzau Scanpix/Lasse Kofod

HELSINGØR: Helsingør Dagblad har fået en kommentar fra politikommissær Finn Janniche fra køreprøvesektionen ved Nordsjællands Politi til kørelærerforeningens kritik af mangel på teoriprøvetider til lokale køreskoleelever.

Finn Janniche skriver i en mail til redaktionen at:

– Det er helt forståeligt, at køreskoleelever fra Hillerød-området gerne vil til teoriprøve i Hillerød. Alle teori- og køreprøver skal udbydes via et offentligt bookingsystem, og kørelærere fra andre dele af landet kan dermed booke teoriprøver i Nordsjælland på samme måde, som kørelærere fra Nordsjælland har mulighed for at booke teoriprøver andre steder i landet.

Artiklen sidst ændret: 14. december 2019 05:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018