Trine Bay har taget redningskransen med til Helsingør


Af Andreas Mayerhofer

Trine Bay er tilbage i Helsingør Håndbold, hvor hun tidligere har trænet U16-piger. Flere af dem er med i truppen på senior i dag, og her skal den tidligere landsholdsspiller være med til at flytte 2. divisionsholdet over nedrykningsstregen. Privatfoto

Trine Bay vender tilbage til trænergerningen for at redde Helsingør Håndbolds damer i 2. division.

HÅNDBOLD: I begyndelsen af 1990’erne var Trine Bay med til at føre Danmark op i verdenseliten af kvindehåndbolden. I det nye år skal den tidligere landsholdsspiller forsøge at holde Helsingør Håndbolds damer i 2. division sammen med trænerkollega Ulrik Borrits.

Det lå ellers ikke i planerne, at folkeskolelæreren skulle tilbage i håndbold-hallen.

Artiklen sidst ændret: 18. december 2019 15:52

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018