Foto: Claus Birch

Af Josephine Vedel

Hjælp os med at kåre årtiets spiller

På kanten af en ny dekade er det på tide at få afklaret, hvem der var FC Helsingørs bedste spiller i de seneste 10 år. Helsingør Dagblad lægger det ud til læserne at vælge, hvem der fortjener hæderen. Vi har valgt 20 profiler ud fra, årene der gik.

Der er selvfølgelig forskel på Superliga og 2. division, og derfor er det heller ikke alene kvaliteterne på banen, der behøver at lægge til grund for afgivelsen af stemme. Afstemningen stopper den 29. december.

Artiklen sidst ændret: 20. december 2019 13:52

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu