At vinde er da det bedste


Af Helsingør Dagblad

Kim Backe fik flotte bedømmelser af begge sine champagner fra vinhuset Philippe Gamet. Foto: Lars Johannessen

HELSINGØR: Vinhandler Kim Backe i Bjergegade er glad og stolt. Han vandt igen i år Helsingør Dagblads nytårs-vinsmagning med en af sine champagner – og blev nummer tre med et andet bud fra samme vinhus.

– Desuden var jeg den eneste af deltagerne, som fik en vin fremhævet i alle fire kategorier, tilføjer han. Kim Backe deltog med rødvin i begge prisklasser og ægte fransk champagne til både klokken 18 og 24, og lige som sidste år var det var den søde til kransekagen, der vandt.

– Det bedste er dog, at det begynder at kunne mærkes på salget at være med i jeres vinsmagninger. Det går meget bedre i år end sidste år, da det var nyt. Jeg har solgt godt af den rødvin, vi havde med før jul. Nok fordi det rygtes, at det altid er gode valg til prisen, fortæller Kim Backe.

Kim importerer ikke selv sin vin. Vinderchampagnen i år er fra vinhuset Philippe Gamet, og den køber han hos “A Vinstouw” i Herning.

– Det er rigtig old school champagne, hvor man fornemmer gæren og et strejf af ristet brød. Det er det særlige ved rigtig champagne, forklarer han.

P.

Artiklen sidst ændret: 29. december 2019 22:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018