Klumme: Puslespillet og salget


Af Helsingør Dagblad

(Foto: Torben Sørensen).

Det er blevet så moderne. Puslespillet. Motivet med de mange detaljer der først giver mening, når de skårne brikker er faldet på plads, har de sidste par år formået at samle folk igen. Det virker afstressende og udløser oveni dette en vis mængde dopamin hver gang man finder en brik der passer. Personligt indfinder der sig også ind imellem en grad af irritation over ikke at kunne komme videre. Det er dog heldigvis kun indtil, jeg kommer tilbage på sporet med en passende brik.

Artiklen sidst ændret: 4. marts 2020 13:12

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018