Nej til gift: Helsingør klar med 725 giftfri hektarer


Af Jesper Munch Nielsen

Kun på et enkelt sted bliver der brugt gift på kommunens jord.

POLITIK: At være giftfri eller ikke være giftfri – det er spørgsmålet for Hamlets kommune. Byrådspolitikerne har tænkt sig at tilmelde Helsingør Kommune den landsdækkende Giftfri Have-kampagne, som 20.000 private husstande og indtil videre 12 kommuner har meldt sig til.

Initiativet går på, at der ikke må bruges gift i plejen af haver, parker og så videre. Og det flugter helt med mange af Helsingør Kommunes egne mål – formuleret i Vision 2030, Biodiversitetsplan 2019-2030 og Plan for Klima- og Bæredygtighed 2020-2030.

Artiklen sidst ændret: 13. januar 2020 18:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018