Arkivfoto. Foto: Lars Johannessen

Af Julius Krause

Debat: Toget er kørt

Lad mig starte med at udtrykke min absolutte sympati for, at du via HD debatten den 9. januar 2020 forsøger at henlede opmærksomheden på, at DSB endnu engang i kraftig grad har forringet servicen på Kystbanen.

Af: Lars Hebsgaard, tidligere pendler på Kystbanen

Men toget er desværre kørt – endnu engang.

Det er endnu engang lykkedes DSB at forringe den sidste rest af service på Kystbanen uden hensyntagen til kunderne, som i denne omgang er fra Snekkersten og opland, og uden smålig skelen til at der er foretaget massive investeringer i station og P-faciliteter.

Artiklen sidst ændret: 13. januar 2020 10:35

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu