Debat: Toget er kørt


Af Julius Krause

Arkivfoto. Foto: Lars Johannessen

Lad mig starte med at udtrykke min absolutte sympati for, at du via HD debatten den 9. januar 2020 forsøger at henlede opmærksomheden på, at DSB endnu engang i kraftig grad har forringet servicen på Kystbanen.

Af: Lars Hebsgaard, tidligere pendler på Kystbanen

Men toget er desværre kørt – endnu engang.

Det er endnu engang lykkedes DSB at forringe den sidste rest af service på Kystbanen uden hensyntagen til kunderne, som i denne omgang er fra Snekkersten og opland, og uden smålig skelen til at der er foretaget massive investeringer i station og P-faciliteter.

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 10:25

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018