Klumme: Alle de små brikker


Af Dorthe Carlsen

Lars Michael Nielsen, Foto: Lars Johannessen

På det seneste har jeg gjort noget jeg ellers ikke har gjort længe.

Af: Lars Michael Nielsen

Jeg er i gang med at lægge puslespil.

Ikke et af de der med tre eller tyve brikker, men et med 1000 brikker, og det er virkeligt fedt. Så kan man jo spørge sig selv, hvorfor er det lige, at jeg synes, at det at lægge en masse små brikker, så de passer sammen, er så fedt og faktisk også givende, i hvert fald for mig, og det skal jeg nok svare på lige om lidt.

Artiklen sidst ændret: 4. marts 2020 13:11

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018