Antallet af tvangsauktioner i Helsingør er faldet markant


Af Tine Zedeler

Antallet af tvangsauktioner indenfor Helsingørs kommunegrænse er næsten nede på det halve i forhold til året før, viser tallene for 2019.

HELSINGØR: 18 boliger i Helsingør kommune endte i 2019 på tvangsauktion. Der er tale om et markant fald i forhold til 2018, hvor antallet af tvangsauktioner var på 35, viser en opgørelse fra Danmarks Statistik.

– Det er et ganske pænt fald. Hvis man ser på markedet generelt, er der tre årsager til faldet. Den ene er, at der er blevet solgt det højeste antal boliger i 14 år. Det betyder, at det er lettere at finde en køber, hvis man er havnet i en kattepine, for eksempel på grund af skilsmisse eller sygdom og har svært ved at betale afdragene på sin bolig. Hvis man ser på Helsingør, går det også rigtig godt med fremgang på boligmarkedet, siger chefanalytiker og boligøkonom Lise Nytoft Bergmann, Nordea Kredit.

Artiklen sidst ændret: 14. januar 2020 06:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018