Ejendomsadvokat og naturelsker


Af Helsingør Dagblad

TIL LYKKE: Advokat Niels Gram-Hanssen, Stolbjergvej 2 i Snekkersten, fylder 60 år i dag, onsdag den 15. januar. Han er partner med speciale i ejendomsret i det store advokatfirma Lundgrens på Tuborg Boulevard 12 i Hellerup, hvor der er reception klokken 15-17.

Niels Gram-Hanssen er fra Hvidovre og var omkring København, inden han for 30 år siden købte huset i Snekkersten sammen med Gitte Horst Nielsen, der underviser ordblinde voksne og i de senere år er begyndt at male. Hun har flere gange udstillet sine farvestærke malerier i lokalområdet.

Artiklen sidst ændret: 14. januar 2020 19:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018