Ny legeplads giver bedre mulighed for bevægelse


Af Tine Zedeler

Arkivfoto. Foto: Lars Johannessen

Eleverne på Skolen ved Gurrevej indviede mandag skolens nye legefaciliteter.

HELSINGØR: Gurrevejskolens omkring 500 elever fra 0 til 5. klasse kan glæde sig over nye opgraderede legefaciliteter, som er etableret flere steder på skolens område. Arbejdet blev påbegyndt sidst på efteråret, og de nye legeområder blev indviet i går, hvor elevrådsformanden, som går i tredje klasse, klippede snoren, mens skolens elever og voksne så til. Der var udskrevet en konkurrence med at finde et navn til legeskibet. De elever der vandt konkurrencen med at finde et navn til legeskibet, kunne glæde sig over en skatkiste fyldt med overraskelser.

Artiklen sidst ændret: 14. januar 2020 06:45

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018