Ofrer job for politik: Christoffersen fylder 50


Af Jesper Munch Nielsen

"Jeg står over for en enestående chance, som man kun får sjældent i livet, nemlig at skulle stå i spidsen for et stort parti og være borgmesterkandidat ved et valg", forklarer Claus Christoffersen. Foto: Torben Sørensen

Socialdemokratiets borgmesterkandidat har taget stort skridt før den runde dag.

FØDSELSDAG: At passe et fuldtidsjob ved siden af arbejdet som lokalpolitiker har vist sig at være umuligt for Claus Christoffersen, medlem af Helsingør Byråd, viceborgmester og socialdemokratisk borgmesterkandidat. På kanten af 50 år har Christoffersen, der fylder rundt på torsdag, nu valgt at sige det faste job op for få bedre tid til politikken.

Artiklen sidst ændret: 14. februar 2020 11:14

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018