Vælg Dronningmølle og få flere billige ture


Af Helsingør Dagblad

Har du zoner nok på dit pendlerkort til bus og tog? Læs her, hvordan du får flere rejser for pengene.

TRANSPORT: Et 30 dages pendlerkort fra Helsingør til København koster 1490 kroner med de nye takster, som træder i kraft på søndag den 19. januar. For de penge kan du få fri rejse i mange flere zoner, hvis du prøver dig lidt frem på zonekortet.

Det skrev vi om, da takstreformen Takst Sjælland blev indført for tre år siden. Det fik blandt andet mange til at vælge zone 75 Gundsølille som endestation på kortet i stedet for København H, for så får man mange ekstra zoner med på kortet – uden at skulle betale ekstra.

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 16:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018