Joshua Amos Gudnitz er dansk mester i både landevejscykling og cykelcross. På lørdag kan disse bedrifter med flere være med til at give ham prisen for årets sportspræstation i Helsingør. Foto: Lars Johannessen

Af Andreas Mayerhofer

Kæmpe talent: Det vil være prikken over i’et

Lørdag er der sportsgalla i Helsingør, og i hovedkategorien “Årets Sportspræstation” er cykelrytteren Joshua Amos Gudnitz, svømmeren Mathilde Menck Nielsen og FC Helsingørs U19-hold nomineret. Helsingør Dagblad har taget en snak med førstnævnte om prisens værdi, og året der gik.

CYKLING: Dansk juniormester i landevejscykling og i cykelcross samt en førsteplads på den danske rangliste. Det er bare toppen af Joshua Amos Gudnitz’ bedrifter i det forgangne år. Derfor er han indstillet til Helsingør Kommunes sportsgallas hovedpris.

Artiklen sidst ændret: 16. januar 2020 14:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu