Peter Fjeldal, formand for Hundested IK, René Lybek Hansen og John Momme Nielsen, ungdomsformand for Hundested IK. Privatfoto

Af Andreas Mayerhofer

Hundested går med i FCH-samarbejde

FODBOLD: Hundested IK bliver med virkning fra denne måned ny fodboldklub i samarbejdet under FC Helsingør.

Klubben er den hidtil vestligste i samarbejdet, der nu tæller hele 21 fodboldklubber. Det skriver FC Helsingør Talent i en pressemeddelelse.

Det nye samarbejde fuldender ”kystsikringen” i forhold til talenterne langs kysten i det nordsjællandske. FC Helsingør Talent-samarbejdet rummer samtlige kystklubber fra Hundested i Vest via Skævinge til og med Humlebæk i Øst.

– Det har længe været et stort ønske at etablere klubsamarbejde også mod Vest. Vi er rigtig stolte over nu at dække hele Helsingør Kommune samt regionen fra kyst til kyst, udtaler René Lybek Hansen, som er Børne & Ungdomsudviklingstræner og sportslig koordinator i FC Helsingør.

– Vi ser et stort potentiale i så mange unge dygtige spillere både lokalt og regionalt. Vi vil derfor gøre alt for at være synlige og til stede i vores samarbejder, fortsætter René Lybek Hansen.

Med Hundested IKs indtræden i samarbejdet indgår Hundested IK også som partner til FCH TOP-Center Nord i Fredensborg. TOP-Centeret er et projekt mellem FCH og DBU, hvor man én gang ugentligt tilbyder træning for årgangene U10, U11 og U12. På hver årgang må der højest være 20 spillere med særligt potentiale.

Red.

Artiklen sidst ændret: 15. januar 2020 14:49

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Husker du at give dig selv og andre i din husstand reflekser på?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu