“Vi sætter os ikke ned og holder lange møder. Vi går en tur herude”


Af Kirsten Moth

– Vi mennesker er skabt til at være i bevægelse, siger Peter Beier, grundlægger og ejer af virksomheden Peter Beier Chokolade. Naturen er hans store inspirator. Han kender hver en busk og hvert et frugttræ i sit økologiske landbrug på Ørsholt Gods ved Gurre.

ØRSHOLT GODS: – Hun er skruk, så vi holder lige øje med hende, siger han og bøjer sig ned for at kigge ind i buret og klø hønen på ryggen.

Hønsehuset er omtrent lige så ryddeligt og rent som chokoladefabrikken inde i produktionshallerne. Peter Beier har skiftet sit hvide chokolatiertøj og sine hvide sko ud med et par varme bukser, en tyk vinterfrakke og et par knælange grønne gummistøvler. Klædt på til det element, han elsker at færdes i.

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2020 20:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018