Kaj-projekt er skrottet: Partierne siger nej


Af Jesper Munch Nielsen

Det var ud for Trykkerdammen og langs opmarcharealet syd for Helsingør Havn, at krydstogtskajen ifølge forslaget skulle have været placeret.

Analyser fastslår, at økonomien bag Helsingør-kaj til 250 millioner kroner slet ikke kan hænge sammen.

HELSINGØR: Et meget omstridt projekt om byggeri af en kaj til krydstogtsskibe og erhvervsskibe syd for Helsingør Havn er nu blevet fuldstændigt afvist af partierne i Helsingør Byråd. Projektet blev foreslået af Helsingørs havnechef, men nu har politikerne fejet planen af bordet.

På et møde mandag i Helsingørs havnebestyrelse besluttede politikerne med borgmester Benedikte Kiær fra De Konservative i spidsen helt at skrotte det videre arbejde med et kaj-projekt. Det skete på baggrund af flere eksterne rapporter, som analyserede på muligheder og den manglende økonomi i en ny kaj til en kvart milliard kroner langs opmarcharealet og ud for Trykkerdammen.

Artiklen sidst ændret: 20. februar 2020 20:11

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018