En virkelig historie om en falsk prinsesse tager form på slottet


Af Helsingør Dagblad

HELSINGØR: Heldige børn fra 1.-3. klasserne i Helsingør Kommune vil i den kommende uge møde en rigtig prinsesse på Marienlyst Slot. Næsten rigtig i hvert fald. For eventyret om “Prinsesse Caraboo” udspringer af en virkelig historie fra gamle dage, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen.

Det er en splinterny børneforestilling, der nu er næsten færdigudviklet her i Helsingør og skal på rejse ud i hele landet. Går det ligesom sidst, bliver det en kæmpe succes for det lille børneteater ved navn Frøken Fracasos Kompagni.

Artiklen sidst ændret: 24. januar 2020 20:21

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018