Byrådet vakler ikke: 96 familier skal tvangsflyttes


Af Jesper Munch Nielsen

96 familier på Nøjsomhed skal ud af deres lejligheder, så området ikke ryger på statens hårde ghettoliste, har byrådspolitikerne nu bestemt.

POLITIK: Cirka 300 beboere i 96 gavllejligheder i Helsingør-boligområdet Nøjsomhed skal flytte fra deres lejligheder i løbet af få måneder for at forhindre, at Nordvej og Sydvej ved årsskiftet ender på statens liste over hårde ghettoer og tvinges ud i nedrivning af 304 lejligheder for at slippe af med ghetto-stemplet. Efter en lang og til tider ophedet debat blevet den beslutning vedtaget af et flertal i Helsingør Byråd mandag aften – med opbakning fra boligselskabet Boliggården og trods protester fra en beboergruppe.

Artiklen sidst ændret: 28. januar 2020 09:11

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018