Konventum får ny salgschef


Af Helsingør Dagblad

Tia Daniels tiltræder 1. februar. Foto: Konventum

HELSINGØR: Tia Daniels, 49 år, tiltræder 1. februar som ny salgs- og marketingchef på Konventum og Højstrupgård.

Hun kommer til Helsingør med 23 års erfaring i hotel- og mødebranchen i både Danmark og USA – senest som salgschef for konferencer og events i Frederiksborgcentret, der nu også kalder sig for Royal Stage.

Privat bor Tia Daniels i Nivå. Hun er opvokset i Asnæs og startede karrieren på Holbæk Handelsskole. Siden er hun uddannet i business-management i USA og har arbejdet for store hotelbrands som Hilton og Intercontinental i Houston, Texas. I Danmark har hun blandt andet haft salgs- og lederstillinger hos Scandic Hotels, MCI og hos BC Hospitality Group.

Fritiden bruges sammen med familie og venner og på rejser i hele verden. Særligt det gode måltid med dertilhørende vin er i højsædet, ligesom spændende kultur, bøger, wellness og fitness er nogle af hendes fritidsinteresser.

Artiklen sidst ændret: 27. januar 2020 14:21

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018