Klar til træning og søvn


Af Andreas Mayerhofer

Efter en grå halvkold måneds opstart i Danmark rejser Andreas Holm og FC Helsingør i morgen til tyrkiske Belek på en uges træningslejr. Foto: Lars Johannessen

FC Helsingør drager i dag på træningslejr for at finpudse formen op til sæsonstart.

FODBOLD: Fredag morgen tog FC Helsingør-delegationen flyveren fra Kastrup til den tyrkiske solkyst, hvor 2.-divisionsholdet den kommende uge skal træne meget, spise godt, hygge sig og slappe af. For truppens småbørnsfædre er det også en kærkommen mulighed for at give søvnen en ekstra stund. En af dem er Andreas Holm.

– Vi glæder os til at komme af sted. Jeg synes, det er fedt, at man kan give fodbolden lidt ekstra opmærksomhed under lidt bedre vejr end herhjemme, selvom de tyrkiske vejrudsigter ser våde ud. Det har fungeret godt de andre år, og det virker, som om alle ser frem til at komme lidt af sted. Personligt ser jeg frem til søvnen, selvom jeg kommer til at savne familien, siger Andreas Holm, der er far til to små størrelser.

Artiklen sidst ændret: 7. februar 2020 10:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018